Добредојде гостин

Семејна винарија ЕросУживајте во вкусот на автохтони сорти на вина и дознајте за посебните техники за производство на истите, како што е винската сорта Странушина.
Локација: с.Марена, Кавадарци
Домаќин: Сашко Андов
Контакт: тел. +389 (0) 71 375 395 факс: +389 (0) 43 415 768

slika slika slika
slika slika slika
slika